Chämifäger, Mash Recipe, yields 20 liter

Item number: MK26

Category: Lager recipes

Yeast
Crush grains?
Brewing method

starting from 31.00 CHF

(Paketversand)

Delivery status: available

Shipping time: 2 - 3 workdays

set


A beer that looks as black as soot, but tastes quite a bit better. Yes, its not only in Ireland that such dark beers exist. Eastern Germany also has an ancient Schwarzbier tradition. Contrary to the popular belief, this beer is neither very strong nor very bitter, but a beer with a velvety caressing finesse!

Kategorie SIOS Trophy: 02 Lagerbier dunkel
Product weight: 4,80 Kg
Gravity: 12.80%
Brewing method: Vous auriez besoin d'un casserole à 25 litre ainsi qu'un system pour filtre les drêches
Fermentation method: basse fermentation, 8 - 12 degrés
Bitterness: 29 EBC
Colour: 65 EBC
Full Mash Kits: se compose de toutes les ingrédients nécessaire pour brasser. Vous pouvez empâter sans tarder.
  • 4.7 kg de malt, entier our concassé sur notre moulin professionel
  • houblons en pellets
  • Levure de bière pure, seché ou liquide selon choix
  • recette en détail ainsi qu'un protocole de brassage
Contact
Question on item