Swiss Spezli, Mash Recipe, yields 20 liter

Item number: MK1

Category: Lager recipes

Yeast
Crush grains?
Brewing method

starting from 31.00 CHF

(Paketversand)

Delivery status: available

Shipping time: 2 - 3 workdays

set


This staple beer is made with the Swiss percision and accuracy typical of the famous watches and knives. A solid hop base offers up a alcohol content of 5.2%. The bottom formentation produces a tasty beer that is Switzerland's answer to the globally renowned Pilsner.

Kategorie SIOS Trophy: 01 Lagerbier hell
Product weight: 4,80 Kg
Gravity: 12.80%
Brewing method: Vous auriez besoin d'un casserole à 25 litre ainsi qu'un system pour filtre les drêches
Fermentation method: basse fermentation, 8 - 12 degrés
Bitterness: 30 EBC
Colour: 10 EBC
Full Mash Kits: se compose de toutes les ingrédients nécessaire pour brasser. Vous pouvez empâter sans tarder.
  • 4.7 kg de malt, entier our concassé sur notre moulin professionel
  • houblons en pellets
  • Levure de bière pure, seché ou liquide selon choix
  • recette en détail ainsi qu'un protocole de brassage
Contact
Question on item