Witwitt, Mash Recipe, yields 20 liter

Item number: MK16

Category: Ale recipes

Yeast
Crush grains?
Brewing method

starting from 31.00 CHF

Available now!

Delivery status: available

Shipping time: 2 - 3 workdays

set


Description

The Beligians call it Wit. It differs from its Bavarian big brother by the addition of coriander and oranges. Additionally, it contains unmalted cereals. This produces a mild fruity crwod pleaser of a beer.

: 07 Weizenbier hell
Shipping weight: 5,00 Kg
Product weight: 4,80 Kg
Gravity: 12.50%
Brewing method: Vous auriez besoin d'un casserole à 25 litre ainsi qu'un system pour filtrer les drêches
Fermentation method: haute fermentation, 18 - 22 °C
Bitterness: 11 EBC
Colour: 8 EBC
Full Mash Kits: se compose de toutes les ingrédients nécessaire pour brasser. Vous pouvez empâter sans tarder.
  • 4.7 kg de malt, entier our concassé sur notre moulin professionel
  • houblons en pellets
  • Levure de bière pure, seché ou liquide selon choix
  • recette en détail ainsi qu'un protocole de brassage

Question on item

Contact
Question on item



Other customers have also bought the following items