TrappTrapp, Mash Recipe, yields 15 l

Item number: MK20

Category: Ale recipes

Yeast
Crush grains?
Brewing method

starting from 35.00 CHF

(Paketversand)

Delivery status: available

Shipping time: 2 - 3 workdays

set


You need not be monks to brew beer extraordinary beer. You just need this recipe. Here various malts and a generous amount of hops are processed into a beer that has it all. Strong spicyand hoppy it developes ripening aromas of dried fruits, exotic spices and more over the months. There are exactly seven Trappist breweries: Chimay, Westvleteren, Rochefort, Orval, Westmalle, La Trappe and Achel.

Kategorie SIOS Trophy: 14 Belgisches Starkbier
Product weight: 4,70 Kg
Gravity: 18.00%
Brewing method: Vous auriez besoin d'un casserole à 25 litre ainsi qu'un system pour filtrer les drêches
Fermentation method: haute fermentation, 18 - 22 °C
Bitterness: 44 EBC
Colour: 32 EBC
Full Mash Kits: se compose de toutes les ingrédients nécessaire pour brasser. Vous pouvez empâter sans tarder.
  • 4.7 kg de malt, entier our concassé sur notre moulin professionel
  • houblons en pellets
  • Levure de bière pure, seché ou liquide selon choix
  • recette en détail ainsi qu'un protocole de brassage
Contact
Question on item