Pivo Pilzner, Mash Recipe, yields 20 liter

Item number: MK17

Category: Lager recipes

Yeast
Crush grains?
Brewing method

starting from 31.00 CHF

(Paketversand)

Delivery status: available

Shipping time: 2 - 3 workdays

set


The queen of lagers. No other type of beer represents the ideals of modern brewing better. The slender, refreshing tart taste of a beer that has been a tradition for over 150 years. For this type of beer cold fermentation is a must. In only several months, cold maturation brings a wonderful aroma and an incomparable foam.

Kategorie SIOS Trophy: 05 Pilsner
Product weight: 4,80 Kg
Gravity: 13.00%
Brewing method: Vous auriez besoin d'un casserole à 25 litre ainsi qu'un system pour filtre les drêches
Fermentation method: basse fermentation, 8 - 12 degrés
Bitterness: 45 EBC
Colour: 10 EBC
Full Mash Kits: se compose de toutes les ingrédients nécessaire pour brasser. Vous pouvez empâter sans tarder.
  • 4.7 kg de malt, entier our concassé sur notre moulin professionel
  • houblons en pellets
  • Levure de bière pure, seché ou liquide selon choix
  • recette en détail ainsi qu'un protocole de brassage
Contact
Question on item